Website

We hebben een team van online specialisten die het hele ontwerpproces van a tot z kunnen begeleiden. Van concept, visueel ontwerp tot technische realisatie. Een mooie en functionele website is alleen niet genoeg, hij moet ook goed vindbaar zijn en uiteindelijk het doel bereiken: informeren, verkopen > converteren.

Bij een maatwerk website volgen we een vast traject:

Concept- en brainstorm fase

We brengen in kaart wat de wensen van de klant zijn en komen samen tot het ideale online concept. Welke doelen willen we bereiken met de website? Welke uitstraling moet hij hebben?

Online marketing en promotie plan

Denk aan een plan om de website beter vindbaar te maken via google, promotie op Social Media en andere online platformen.

Functioneel ontwerp

We maken een lijst met alle functionaliteiten opgesomd. We schrijven de structuur van de website uit. Indien gewenst maken we wireframes, zie dit als de bouwtekening van een nieuw te ontwikkelen website. Hierin schetsen we welke inhoud en functionaliteiten we waar op de website gaan plaatsen.

Visueel ontwerp

N.a.v. het functioneel ontwerp gaan we de webpagina’s ontwerpen. Is er al een duidelijke huisstijl? Dan nemen we dit uiteraard mee in het ontwerpproces. Belangrijk is dat de website de juiste uitstraling krijgt.

1eBouwfase

We zetten alle ideeën, schetsen en ontwerpen om naar een werkende website.

Testfase

Voor de livegang willen we zeker weten dat alle functionaliteiten op de site goed werken. De testfase is dus een zeer belangrijke fase. We gaan zaken finetunen en zorgen dat de website 100% staat voordat hij live gaat.

Livegang

We lanceren de website binnen de hippische doelgroep. Dit kunnen we indien gewenst groots aanpakken. Ook promotie en lancering via onze platformen is mogelijk!

Webshop

Bij een maatwerk webshop raden we aan om hetzelfde traject in te zetten voor het beste resultaat. De webshop denken we vooraf tot in de details uit zodat het compleet voldoet aan alle wensen. We zorgen ervoor dat het geheel aantrekkelijk is voor de hippische doelgroep.