CAP Magazine

CAP is het glossy maandblad voor paardenliefhebbers. Respect voor het paard staat in CAP op de eerste plaats. Met hoogstaande artikelen, betrouwbare en informatieve berichtgeving en eersteklas fotografie brengen wij het leven met paarden in beeld. Van sportpaard tot boerenpaard, het paard als coach of therapeut. Het paard in zijn natuurlijke omgeving in het wild of op trektocht onder het zadel langs de mooiste plekjes in de natuur.

CAP springt in op de actualiteit, CAP helpt paardenhouders in de praktijk met tips, vertaalt de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en verheldert juridische kwesties.

Telkens weer vinden wij verrassende invalshoeken, nieuwe inzichten van waaruit wij het leven met paarden benaderen. Wij delen visies van (internationale) paardentrainers, laten zien hoe topsporters in binnen- en buitenland met hun paarden omgaan. Hoe bewegen zij hun viervoeter tot Olympische prestaties en wat is hun eigen rol? En wat is hun favoriete manier om even te ontspannen buiten de spotlights, maar in het vizier van CAP?

CAP is een glossy, onafhankelijk magazine voor iedereen die van paarden houdt. Al meer dan tien jaar vindt CAP zijn weg naar duizenden lezers via de boekhandel, supermarkt of de postbode. Op de meeste adressen wordt CAP door meerdere gezinsleden gelezen! Iedere maand hebben we verrassende acties voor abonnees en belonen we trouwe lezers met cadeaus. Elke uitgave van CAP is een bewaarexemplaar.

www.capmagazine.eu

Tarieven CAP Magazine 2018
Tarieven CAP Online 2018


Terug naar Magazines